Website ontwikkeling

Websites spelen een cruciale rol in de strategie van bedrijven.
Een website is tegenwoordig al lang niet meer alleen maar een informatiekanaal, maar een belangrijk middel voor het binden en boeien van (nieuwe) klanten.
Ghio.nl maakt effectieve websites die je helpen om je online doelstellingen te behalen.

Het succes van een website

De bezoeker bepaalt het succes van een website. De wensen van de gebruiker (jij dus, maar ook jouw klant), bepalen, samen met de zakelijke doelstellingen en de technische mogelijkheden, het succes van een goede website.

Als fullservice internetbureau beschikt Ghio.nl over alle disciplines die nodig zijn voor een optimale website, inclusief specifieke kennis op het gebied van online marketing. Wij denken voordat we doen, en zien de ontwikkeling van een website als een continu proces waarbij regelmatige afstemming met de klant essentieel is. Voor, tijdens én na de oplevering van je website of webshop.

Heb je hier vragen over?

Content Management Systeem (CMS)

Een effectieve website kan dan ook niet zonder een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem. Ghio Webdesign Studio werkt met verschillende CMS-systemen zoals Joomla! & WordPress en, specifiek voor webshops, het e-commerce platform Magento. In overleg kiezen we het meest optimale systeem dat aansluit bij jouw wensen en eisen.

1
2
3

Pin It on Pinterest

Share This