Website ontwikkeling

Jouw website/platform speelt een cruciale rol in de strategie van je bedrijf.
Jouw website is tegenwoordig al lang niet meer alleen maar een informatiekanaal, maar een belangrijk middel voor het binden en boeien van jouw bestaande en nieuwe klanten. Ghio.nl maakt effectieve websites, webshops en marketing funnels die je helpen om je online doelstellingen te behalen.

Het succes van jouw website

De bezoeker bepaalt het succes van jouw website. We noemen het website maar het kan zijn jouw webshop of je gerichte marketing funnel, afhankelijk van je business en in welke fase je business zich bevindt. De wensen van je bezoeker bepalen, samen met de zakelijke doelstellingen en de technische mogelijkheden, het succes van een goed werkende website.

Als fullservice internetbureau beschikt Ghio.nl over alle disciplines en tools die nodig zijn voor een optimale website, inclusief specifieke kennis op het gebied van je online marketing strategie. Wij denken voordat we doen, en zien de ontwikkeling van een website als een continu proces waarbij regelmatige afstemming met jouw essentieel is. Voor, tijdens én na de oplevering van je website, webshop of marketing funnel.

Dus als jouw website opgeleverd is begint het pas.

Heb je hier vragen over?

2 + 5 = ?

Zijn wij een match?

Ghio werkt met WordPress en specifiek voor webshops in combinatie met WooCommerce. In overleg kiezen we het meest optimale combinatie dat aansluit bij jouw business. Verkoop je digitale producten of trainingen? Fantastisch! Dan is aansluitend een Membership van belang. Ook deze kunnen we bespreken, realiseren en vlekkenklos integreren met je website/webshop.

 • Stap #1

  Kennismaking en inventarisatie van jouw wensen en eisen

 • Stap #2

  Marketing plan

  Belangrijkste fundament voor het succes van je website. Hier bepalen we de business propositie en de “customer journey”.

  Stap #2

 • Stap #3

  Functioneel plan en inrichting van de website / webshop / marketing funnel, met offerte

 • Stap #4

  Ontwikkeling website / webshop / marketing funnel

  vormgeving, technische realisatie, content creatie, implementatie van  marketing tools.

  Stap #4

 • Stap #5

  Oplevering & nazorg

  je website / webshop / marketing funnel wordt aan je overgedragen en ik leer het je hoe je deze gaat gebruiken.
Share This