Over Ons. Ghio & partners

De drijvende kracht achter Ghio.nl, is, jawel, Ghio Coste. Een integere, kundige webspecialist/webconsultant bij wie persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Hij is je aanspreekpunt, maar hij werkt niet alleen. Hij wordt – waar en wanneer nodig – geassisteerd door specialisten op diverse terreinen. Het bedrijf is gevestigd in Lemmer, Friesland, maar werkzaam in heel Nederland en ook internationaal.

Bij Ghio.nl kun je er zeker van zijn dat er naar het ‘totaalplaatje’ gekeken wordt: doelstellingen, design en techniek worden optimaal op elkaar afgestemd. Een website of een webshop is het middel, maar dat is nooit het uiteindelijke doel. Dat is verkopen, informeren, naamsbekendheid…

Ghio en de mensen met wie hij werkt combineren creativiteit met een diepgaande kennis van de techniek. En zij willen bovendien een oplossing leveren die gewoon heel goed werkt en praktisch te beheren is. Voor grote organisaties, soms in een team met andere specialisten, maar met net zoveel liefde en inzet voor een beginnend ondernemer.

Share This