Ghio Webservice Pakketten
Alles strak en professioneel geregeld

Is Jouw Website Beschermd tegen Hackers, Identiteitsdiefstal en Dataverlies?

Met de Webservice Pakketten van ghio.nl zijn je websites altijd up-to-date en beveiligd, en hoef je je geen zorgen te maken dat jouw gegevens of die van je klanten op straat komen te liggen.

Professioneel Onderhoud & Backups

Wij zorgen ervoor dat jouw systeem van top tot teen geüpdatet is zodat jij daar geen zorgen over hoeft te maken en zodat je je lekker kunt bezighouden met ondernemen en geld verdienen.

Priority Support & Hulpverlening

Heb je een probleem met je website? Werkt iets niet (meer)? Met een mailtje of telefoontje is het snel geregeld. Bij ghio.nl staan ondersteuning en behulpzaamheid hoog in het vaandel.

Security & Anti-Hacking Monitoring

De beveiliging van jouw informatie is onze prioriteit. Wij houden een oog in het zeil en grijpen direct in bij verdachte activiteiten om hacks te voorkomen voordat hackers en bots hun slag kunnen slaan.

Bescherm jezelf vandaag en wees morgen gerust.

Je website (funnels) = je business. Bij ghio.nl geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Door actief met het onderhoud en de beveiliging om te gaan verlagen we het risico op identiteitsdiefstal, dataverlies, en andere nare online activiteiten.
Je auto is ook verzekerd om maar een voorbeeld te geven.

Selecteer hieronder het ServicePakket die het beste bij jouw bedrijf past:

SERVICEPLAN #1

€ 47 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor standaard bedrijfswebsites met maandelijkse updates
Basis Support
Software Updates
Dagelijks Backup
24/7 ProactieveSecurity Monitoring

Email Support

SERVICEPLAN #2

€ 79 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor websites met veel bezoekers en wekelijkse updates
Prioriteit Support
Software Updates
Dagelijkse Backups
24/7 Security Monitoring

30 min.

aan Service / Consultancy per maand

Email & Telefoon Support

Inclusief 3 Pro Licenties van onze extensies/plug-ins *

SERVICEPLAN #3

€ 249 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor E-commerce of dynamische funnels en actief groeiende websites met wekelijkse updates
Prioriteit Support
Software Updates
Dagelijkse Backups
24/7 Security Monitoring

1 uur

aan Service/Consultancy per maand

Email & Telefoon Support

Inclusief Pro Licenties van onze extensies/plug-ins *

Website Service pakketten
(Service Level Aagreement – SLA)

Je website verandert constant en heeft hoogstwaarschijnlijk regelmatige updates nodig om veilig en up-to-date te blijven. Net zoals de software die thuis op je computer draait.

Omdat er mensen op zoek zijn naar kleine hacks en achterdeuren in deze scripts, werken de ontwikkelaars constant aan updates om jouw website veilig te houden. Als jouw website niet up-to-date houdt, kan dat ervoor zorgen dat je site wordt gebroken, of erger – dat je bezoekers besmet worden met virussen of malware. Gevolg hiervan is black-listed worden door de grotere zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) en verliezen van je positie in de zoekresultaten.

Omdat de meeste van onze klanten onzeker voelen met de materie en bang zijn dat ze iets breken als ze zelf de scripts op de website bijwerken, hebben we deze  plannen / pakketten of wel SLA’s (Service Level Agreement) voor je gemaakt.
Zelfs als je weet hoe het werkt, maar er misschien geen tijd voor heeft, of er zorgen over wil maken, is dit een geweldige service voor je.

Als je een website hebt dat alleen informatie verstrekt en geen commerciële activiteiten ontplooit (of verkopen genereert)  hebben we twee pakketten die ook voor je geschikt zijn.
Ons SERVICEPLAN #2 bevat hogere prioriteit support (oplossingen binnen 24uur)

Als op je website een lopende strategie + digitale of fysieke verkopen plaatsvinden (denk aan leads genereren, verkopen van je producten, koppelingen met je e-mailmarketing etc.), kan met ons samenwerken voor het hoogste niveau van ondersteuning en kies voor SERVICEPLAN #3. Storingen worden vrijwel direct aangepakt (binnen een uur) en storing oplossingen binnen 4 uur.
Bekijk onze onderhouds- plannen / pakketten hieronder en kies wat het beste bij je bedrijfsactiviteit past. Mocht je iets missen kunnen we samen bespreken of er andere specifieke wensen zijn.

Als je vragen hebt, kun je  altijd contact met ons opnemen.

* (SERVICEPLAN #3) Uitleg gebruik van Ghio Webdesign Licenties: Ghio Webdesign & Webservices is ontwikkelaars-licentiehouder van veel premium plug-ins /extensies en het grote voordeel van deze ontwikkelaars licenties is dat we ze op elke gewenste site kunnen gebruiken. En dat kan heel nuttig voor u zijn, omdat het u letterlijk honderden euro’s kan besparen! We hebben momenteel de licenties van de volgende plug-ins en we hebben de  licentiekosten van elke plug-in/extensie erachter toegevoegd, zodat u zelf kunt zien hoeveel u kunt besparen!

  • Elementor Pro – $49/jaar/website
  • WPML (vertaling module) – $79/jaar
  • BlogVault (backup / restore) – $ 149 /jaar/website
  • Crocoblock JetEngine -plugins for Elementor – $ 130 / jaar /website
  • Gravity Forms (formulieren) – $199 /jaar
  • Advanced Custom Fields Pro (aangepaste meta data) – $75 /jaar
  • LearnDash LMS – $159/jaar/website
  • WP Rocket (caching) – $39/jaar/website
  • Alle extensies van YITH – $1.999,99 / jaar
  • Alle extensies van WPMU DEV – $49/maand

….en veel meer!! Heb je een specifieke extensie dat niet in het rijtje staat? Vraag naar de mogelijkheden de kans dat we het hebben is groot.

Met elk van onze pakketten wordt 24/7 Security Monitoring toegepast, wat betekent dat in het geval van verdachte activiteiten worden wij proactief op de hoogte gesteld door onze monitoring software en zo de gepaste maatregelen nemen. Als u kleine veranderingen heeft die maandelijks moeten plaatsvinden kunnen wij hier ook voor zorgen! We zullen u ook maandelijkse rapportages sturen om te laten zien hoe het er met uw site voorstaat.

Als u dit nog niet heeft gedaan, installeren we Google Analytics en sturen we u rapportages zodat u kunt zien hoeveel bezoekers uw site bezoeken, hoe lang ze zijn gebleven, welke pagina’s ze hebben bezocht, van waar ze naar uw site zijn verwezen en zelfs met welke zoekwoorden ze uw site hebben gevonden!

Share This