Werkwijze. Zo pakken wij het aan.

Een website is inmiddels zoveel meer dan alleen maar een communicatiekanaal. Een website voegt veel waarde toe aan je bedrijf als het gaat om bereikbaarheid van en de informatievoorziening aan jouw (potentiële) relaties. Geen ander medium kan met het bereik van internet concurreren als je kijkt naar de relatief lage kosten die het ontwikkelen van een professionele website met zich meebrengt.

Ghio.nl verzorgt jouw website in vijf basisstappen:

 • Stap #1

  Kennismaking en inventarisatie van jouw wensen en eisen

 • Stap #2

  Marketing plan

  Belangrijkste fundament voor het succes van je website. Hier bepalen we de business propositie en de “customer journey”.

  Stap #2

 • Stap #3

  Functioneel plan en inrichting van de website / webshop / marketing funnel, met offerte

 • Stap #4

  Ontwikkeling website / webshop / marketing funnel

  vormgeving, technische realisatie, content creatie, implementatie van  marketing tools.

  Stap #4

 • Stap #5

  Oplevering & nazorg

  je website / webshop / marketing funnel wordt aan je overgedragen en ik leer het je hoe je deze gaat gebruiken.

Het kennismakingsgesprek is de basis voor de start van het project. Tijdens dat gesprek wil ik jou en jouw organisatie zo goed mogelijk leren kennen. Wat doe je? Wie zijn jouw (toekomstige) klanten? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat is het doel van je website? Heb je al een domeinnaam geregistreerd? Op basis van het gesprek kan ik je goed adviseren over de te maken keuzes en de te zetten stappen, wat ik uitwerk in een offerte. Is de offerte akkoord, dan ga ik aan de slag met het design en ontvang je een eerste concept. De nadruk daarbij ligt op de gebruikers van jouw website (wat zoeken zij en wat wil je dat zij zien en doen), de navigatie, de structuur en het kleurgebruik. Na goedkeuring van het concept wordt jouw website gepubliceerd (live gezet).

Tijdens het hele ontwikkelingsproces overleg ik regelmatig met je. Natuurlijk kun je zelf via een link de vorderingen van de concept-website online volgen. Na oplevering van de website plannen we tijd voor een evaluatie. Aan de hand van reacties van bezoekers, eventuele foutmeldingen en op- of aanmerkingen van jouw kant zetten we de puntjes op de ‘i’. Ook na het online gaan blijf ik je sparring partner zodat de website steeds up-to-date blijft. Naar wens gaan we aan de slag met je marketing plan,  het uitbreiden van de functionaliteit en vindbaarheid van je website.

Geïnteresseerd?

 1. Vul onderstaand formulier in en we zullen een Kennismakingsgesprek inplannen telefonisch/Skype/Zoom.
 2. Tijdens dit gesprek zullen we elkaar beter leren kennen en kijken of we een goede samenwerking kunnen vormen
 3. Als we allebei vinden dat we een goede samenwerking zijn, zullen we bespreken hoe we verder gaan en ons project starten. Zo niet, geen probleem, ik heb misschien zelfs suggesties voor collega’s die je verder kunnen helpen.

Als je verdere vragen heeft kunt je altijd contact met ons opnemen

Wil je met mij werken?

Vul onderstaand formulier in en we plannen een intake. Hoe meer je me aangeeft over je wensen hoe accurater mijn plan voor jou online business en heldere offerte.

1 + 3 = ?

Share This