SERVICEPLAN #1

€ 47 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor standaard bedrijfswebsites met maandelijkse updates
Basis Support
Software Updates
Wekelijk Backups
24/7 Security Monitoring
Gedetailleerde Maandelijkse Rapportages

Email Support

SERVICEPLAN #2

€ 79 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor websites met veel bezoekers en wekelijkse updates
Prioriteit Support
Software Updates
Dagelijkse Backups
24/7 Security Monitoring
Gedetailleerde Maandelijkse Rapportages

30 min.

aan Service / Consultancy per maand

Email & Telefoon Support

Inclusief 3 Pro Licenties van onze extensies/plug-ins *

SERVICEPLAN #3

€ 249 per maand

bij een jaarbetaling 2 maanden gratis

*Best geschikt voor Ecommerce en actief groeiende websites met wekelijkse updates
Prioriteit Support
Software Updates
Dagelijkse Backups
24/7 Security Monitoring
Gedetailleerde Maandelijkse Rapportages

2.5 uur

aan Service/Consultancy per maand

Email & Telefoon Support

Inclusief Pro Licenties van onze extensies/plug-ins *

15% korting op werkzaamheden buiten de SLA

Website Service pakketten
(Service Level Aagreement – SLA)

Je website verandert constant en heeft hoogstwaarschijnlijk regelmatige updates nodig om veilig en up-to-date te blijven. Net zoals de software die thuis op je computer draait.

Omdat er mensen op zoek zijn naar kleine hacks en achterdeuren in deze scripts, werken de ontwikkelaars constant aan updates om jouw website veilig te houden. Als jouw website niet up-to-date houdt, kan dat ervoor zorgen dat je site wordt gebroken, of erger, dat uw bezoekers besmet worden met virussen of malware. Gevolg hiervan is black-listed worden door de grotere zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) en verliezen van je positie in de zoekresultaten.

Omdat de meeste van onze klanten onzeker voelen met de materie en bang zijn dat ze iets breeken als ze zelf de scripts op de website updaten, hebben we deze  plannen / pakketten of wel SLA’s (Service Level Agreement) voor je gemaakt.
Zelfs als u weet hoe het werkt, maar er misschien geen tijd voor heeft, of er zorgen over wil maken, is dit een geweldige service voor u.

Als u een meer gefocuste marketing strategie nodig heeft, hebben we twee pakketten die ook voor u geschikt zijn. Ons SERVICEPLAN #2 bevat hogere prioriteit support, evenals verhoogde servicekredieten voor je account.

Als je voor een lopende strategie en implementatie nodig heeft, kan met ons samenwerken voor het hoogste niveau van ondersteuning en kies voor SERVICEPLAN #3. Bekijk onze onderhouds- plannen / pakketten hier onder en kies wat het beste bij je bedrijfsactiviteit past. Mocht je iets missen kunnen we samen bespreken of er andere specifieke wensen zijn.

Als je vragen hebt kan je  altijd contact met ons opnemen.

* (SERVICEPLAN #3) Uitleg gebruik van Ghio Webdesign Licenties: Ghio Webdesign & Webservices is ontwikkelaars-licentiehouder van veel premium plug-ins /extensies en het grote voordeel van deze ontwikkelaarslicenties is dat we ze op elke gewenste site kunnen gebruiken. En dat kan heel nuttig voor u zijn, omdat het u letterlijk honderden euros kan besparen! We hebben momenteel de licenties van de volgende plug-ins en we hebben de  licentiekosten van elke plug-in/extensie erachter toegevoegd, zodat u zelf kunt zien hoeveel u kunt besparen!

 • WPML (vertaling module) – $79/jaar
 • BlogVault (backup / restore) – $ 149 /jaar
 • Backupbuddy (backup / restore tool) – $80 /jaar
 • Gravity Forms (formulieren) – $199 /jaar
 • UpViral (viral marketing campagnes) – $49 /maand
 • Optin Monster (optin formulieren)  of andere favoriet.
 • Formidable Pro (formulieren) – $117 /jaar
 • Advanced Custom Fields Pro (aangepaste meta data) – $75 /jaar
 • FacetWP (filtered search) – $79 /jaar
 • WP Rocket (caching) – $39/jaar
 • Isotope (sort & filter layout) – $25 /jaar
 • Alle extensies van YITH – $47 /MAAND

….en veel meer!! Heb je een specifieke extensie dat niet in het rijtje staat? Vraag naar de mogelijkheden de kans dat we het hebben is groot.

Met elk van onze pakketten wordt 24/7 Security Monitoring toegepast, wat betekent dat in het geval van verdachte activiteiten worden wij proactief op de hogte gesteld door onze monitoring software en zo de gepaste maatregelen nemen. Als u kleine veranderingen heeft die maandelijks moeten plaatsvinden kunnen wij hier ook voor zorgen! We zullen u ook maandelijkse rapportages sturen om te laten zien hoe het er met uw site voorstaat.

Als u dit nog niet heeft gedaan, installeren we Google Analytics en sturen we u rapportages zodat u kunt zien hoeveel bezoekers uw site bezoeken, hoe lang ze zijn gebleven, welke pagina’s ze hebben bezocht, van waar ze naar uw site zijn verwezen en zelfs met welke zoekwoorden ze uw site hebben gevonden!

Share This